Virtuele bedrijfsbezichtiging. In samenwerking met Vogel Media zijn in onze fabrieken instructie video's voor scholing gemaakt.

Video: Matrijsbouw

Slagvaardige gereedschapmakerijen

Wij vervaardigen matrijzen in onze eigen gereedschapmakerijen. Deze video toont onze gereedschapmakerij in Großmaischeid.

Video: spuitgegoten kunststof onderdelen

Grote spuitgegoten onderdelen

Door spuitgieten vervaardigen wij onderdelen uit kunststof van enkele grammen tot 16 kg per stuk. Deze video toont de productie van een monitorbehuizing. 

Video: oppervlaktechniek

Lakken, bedrukken, montage

Een hoogwaardige afwerking van kunststof onderdelen wordt tegenwoordig met polyurethaan lakken bereikt. Een moderne product uitstraling bereiken wij met metallic effect lakken 

Video: geëxtrudeerde profielen en halffabricaten

De dikwandig extrusie

Onze extrusielijnen vervaardigen maatvaste profielen en hoogwaardige halffabricaten.

Video: Gietpolyamide

Hoogkristallijn polyamide ontstaat. 

In polyamide gieten ontstaan de grootste machine-elementen met stuksgewichten tot 2,5 ton. Deze video toont hoe halffabricaten geproduceerd worden. Een 800 kg wegend ruwdeel wordt centrifugaal gegoten. 

Verspanend bewerkte delen

Video: Maat nauwkeurige machine-onderdelen.

Met moderne bewerkingscentra vervaardigen wij maat nauwkeurige en belastbare machine-elementen. Deze video toont het productieproces, te beginnen met het in onze fabriek gegoten of geëxtrudeerd halffabricaat, tot verwerking, verspaning en aan de eindcontrole toe. 

Video: kwaliteitsborging

Gecertificeerde kwaliteit

De opgaven en mogelijkheden van onze kwaliteitsborging zijn veelzijdig. Deze video geeft een impressie van de werkzaamheden op onze controle afdeling.

Video: vormdelen in polyurethaan

Polyurethaan-integraal hardschuim

Wij vervaardigen volumineuze producten uit geschuimd polyurethaan. Deze video toont het gehele proces, van grondstof tot eindproduct. 

Video: thermovormen

Snel, eenvoudig, voordelig.

Thermovormen is een eenvoudige productiemethode om eenvoudige afdekkappen te vervaardigen. Deze video toont het gehele proces van de kunststofbewerking.