Ronde zaagstukken op volautomatische cirkelzaagmachine
Zaagstukken en platen op onze volautomatische zaagautomaten

Naeff levert op maat gezaagde stukken. Grote afmetingen worden hanteerbare werkstukken.

Op maat gezaagde stukken zijn een essentieel onderdeel van ons dienstenportfolio. Geheel op verzoek van de klant en in alle afmetingen maken wij rechthoekig gezaagde stukken, ronde schijven, profiel gezaagde stukken, maar ook alle andere denkbare modellen van onze halffabricaten.

Gunstige kosten. De opdeling van halffabricaten heeft zonder geschikt gereedschap geen effect. Daarom is dit werk bij onze klanten vaak een verborgen kostenfactor. Gezien de grote hoeveelheden en de uiteenlopende zaagafmetingen werken wij op dit gebied met een geavanceerd systeem en bieden wij onze klanten een waardevolle aanvulling voor hun eigen kant-en-klaar eindproduct.

Ecologie. Door de opdeling van halffabricaten in eindproductspecifieke werkstukken zijn er meer of minder grote restanten. De reststukken en spanen gaan voor hergebruik naar andere industriesectoren. De ecologische cyclus wordt positief beïnvloed en de afvalverwerkingskosten dalen.

Alles bij elkaar is het voor u de moeite waard onze prijzen voor de voorbewerkte zaagstukken en het onbewerkte halffabricaat te vergelijken.